اولين رستوران تمامشيشهاي زيرآبهاي اقيانوس هند
اين رستوران زيرآبي خيرهكننده «ايتا» نام دارد كه به زبان «ديوهي»، زبان رسمي مردم مالديو، به معناي مرواريد است. اين مرواريد در هتل هيلتون واقع در جزيره «رانگالي» مالديو قرار دارد. منبع : روزنامه دنیای اقتصاد
«كارستن اسچيك»، رييس هتل هيلتون مالديو ميگويد: ما از فناوري آكواريوم براي ساختن اين رستوران استفاده كردهايم تا مهمانهايمان بتوانند از رنگآميزي، لطافت و زيباييهاي متحيركننده درون اقيانوس بهره ببرند. آنها از تمام اين زيباييها لذت ميبرند، بدون آنكه حتي پاهايشان خيس شود.
مسالهاي كه اين رستوران را در جهان بينظير ميكند اين است كه تمامي رستوران به غير از كف آن از شيشه ساخته شده است و گرداگرد آن از تپههاي مرجاني زيبا و انواع ماهيها مانند سفرهماهي، كوسه و غيره پوشيده شده است.
اين سازه در نيوزلند طراحي و در سنگاپور ساخته شده است. مواد ساخت آن آمريكايي است . يعني سازهاي متاثر از تركيب صنعت غرب و آسيا.
مساحت اين رستوران 9 در 5 (45متر مربع) ميباشد و تنها ظرفيت 14 نفر را دارد و اين مساله «ايتا» را به مكاني صميمي و حضور در آن را به يك تجربه بينظير تبديل ميكند.
اين رستوران تمام شيشهاي تمام ايام هفته از ساعت 12:30 الي 21 مشغول پذيرايي از مهمانان خود ميباشد.قابل ذكر است، مجمعالجزاير مالديو از كشورهاي جنوب آسيا و در جنوب باختري كرانههاي هندوستان قرار دارد. جمهوري مالديو شامل يكهزار و 192جزيره مرجاني كوچك، مسطح و كمارتفاع است كه تنها 202جزيره، از اين مجمعالجزاير مسكوني است.